Piano per Tutti

Piano per tutti betekent: piano voor iedereen. Iedereen kan muziek maken en ook iedereen kan leren pianospelen. Bij Piano per Tutti wordt dan ook pianoles gegeven aan kinderen en volwassenen, jong en oud. Piano leren spelen kost natuurlijk tijd en moeite. Het gaat niet vanzelf. Maar als je begint en ermee bezig blijft, kun je snel verder komen en geeft het veel voldoening. Het is eigenlijk gewoon het leukste dat bestaat.

 

Spelenderwijs leer je tijdens het pianospelen alles wat je moet weten over noten lezen, maatsoorten, ritme, akkoorden. En zodra je die beginselen onder de knie hebt mag je zelf natuurlijk ook aangeven welke muziek jij leuk vindt om te spelen.

 

 

Ingrid Meester

Mijn naam is Ingrid Meester. Ik speel al bijna mijn hele leven piano. Vanaf mijn vijfde jaar heb ik eerst algemene muziekvorming gevolgd bij de plaatselijke muziekschool in Apeldoorn. Na een jaar koos ik voor pianolessen en sinds die tijd ben ik altijd piano blijven spelen en ik ben nog lang niet klaar J  Ik heb daarnaast verschillende koren en andere musici begeleid en ben dirigent geweest van een gemengd koor.

 

Omdat ik er, naast zelf studeren, ook veel plezier in heb om anderen iets te leren, ben ik in 2018 begonnen met het geven van pianolessen in Breda in de Waterdonken, dicht bij Teteringen. Dit is goed bereikbaar met de auto en de fiets.